Kamera Sistemleri

Kamera Sistemleri

İş yerinize ya da konutunuza kurulan kamera sistemi sayesinde, ortamda meydana gelen olayların görüntülerini kayıt altına alabilirsiniz. Internet bağlantısı ile dünyanın herhangi bir noktasından; akıllı telefon, tablet ya da bilgisayarınızla kameraları görüntüleyebilir, eski kayıtlara ulaşabilir ve kamera sistemini yönetebilirsiniz.

Daha Güvenli Mekanlar

Kamera sistemlerinin çeşitli suç girişimlerine karşı caydırıcı bir etkisi vardır. Ortamda gerçekleşen olayların aydınlatılmasında, kamera sistemleri ile yapılan kayıtlar önemli rol oynamaktadır.

Daha Verimli Bir İşyeri

Kamera sistemi kurulan işletmelerde, personelin daha verimli çalıştığı bilimsel verilerle kanıtlanmıştır. Binlerce metrekarelik bir fabrikadan sorumlu olan bir yönetici, kamera sistemi ile sorumlu olduğu alana çok daha fazla hakim olabilir.

İş Güvenliği

24 saat kayıt altında tutulan çalışma sahaları, iş güvenliği açısından meydana gelen problemlerin önceden fark edilmesinde idari personele yardımcı olmaktadır. Meydana gelen bir olayın gerçekleşme şeklini net olarak ortaya koyabilir ve delil teşkil eder. İnternet Üzerinden İzleme

Kamera sisteminize dünyanın herhangi bir yerinden bağlanarak, internet üzerinden izleyebilir, geçmiş kayıtlarınıza ulaşabilir, yüzlerce farklı şubenizi bir noktadan yönetebilirsiniz.