Geçiş Kontrol Sistemleri

Geçiş Kontrol Sistemleri

Bir binada yada ofiste, kişilerin doğru alanlara erişiminin sağlanması güvenlik ve iş verimliliği açısından son derece önemlidir.

Kişilerin sadece yetkileri dahilindeki alanlara girebilmesi, misafir yönetimi, asansör kullanımının yetkilendirilmesi, çalışanların işe giriş/çıkış saatleri, molada geçirdikleri süre gibi pek çok konu geçiş kontrol sistemleri ile çözülmektedir.

Geçiş kontrol sistemlerinde kişi çeşitli şekillerde tanınabilir: Personel kartı, cep telefonu, parmak izi, yüz tanıma gibi farklı yöntemler kullanılmaktadır.

Salgın hastalık sorunlarının yaşandığı günümüz dünyasında yüz tanıma, iris tanıma gibi temassız çözümler ile daha hijyenik sistemler oluşturmak mümkündür.

Geçişleri fiziki olarak sınırlandırmak ve düzenlemek amacıyla: elektrikli manyetik kilit, kayar kapı, üç kollu tunike, boy turnike, bariyer gibi ürünler kullanılmaktadır.

Geçiş kontrol sistemleri binadaki diğer sistemlerle (kamera, yangın ihbar, alarm, acil anons vb.) entegre olarak çalışabilir.

İhtiyaçlarınıza en uygun geçiş kontrol sisteminin tasarlanması ve uygulanması konusunda firmamızdan destek alabilirsiniz.