Acil Anons ve Seslendirme Sistemleri

Acil Anons ve Seslendirme Sistemleri

Firmamız ses sistemleri konusunda 15 yılı aşkın deneyime sahiptir. Yangın sistemiyle entegre çalışan acil anons sistemleri, müzik ve anonslarınızı yayınlayabileceğiniz analog veya IP tabanlı ses sistemlerini sizler için tasarlayıp hayata geçiriyoruz.

Acil anons ve seslendirme sistemleri, acil durumlarda insanların haberdar edilmesi ve yönlendirilmesi için kullanılır. Normal zamanda ise müzik yayını için kullanılarak müşteri veya çalışanların daha iyi hissetmelerine yardımcı olur.

Yine çeşitli durumlarda ihtiyaç duyulan canlı anonslarla müşteri veya çalışanlar yönlendirilebilir. Önceden kaydedilen ve çeşitli durumlarda otomatik olarak yayınlanan anonslar ise hastane, havalimanı, istasyon gibi mahallerde işleyişi kolaylaştırıcı vazgeçilmez çözümlerdir.

Ses sisteminin tasarlanmasında alanın büyüklüğü, tavan yüksekliği ve akustik özellikleri belirleyicidir. Farklı bölümlerde farklı ekipman grupları tek bir sistem üzerinde uyumlu olarak çalışacak şekilde tasarlanır.

Anons ve ses sistemleri, binada var olan diğer sistemlerle (yangın, geçiş kontrol, CCTV, yönlendirme vb) entegre olarak çalışabilir.