Bulut Kamera Sistemleri

Bulut Kamera Sistemleri

Bulut teknolojileri hayatımızın her alanında daha çok yaygınlaşıyor. İşimizle ilgili belgeleri, cep telefonumuzla çektiğimiz fotoğraf ve videoları bulutta saklıyoruz. Sabit disk bozulmalarına ve kaybolmalara karşı önlem almış oluyoruz. Kısıtlı yerel depolamanın limitlerinden kurtulmuş oluyoruz. Bu belgelere dünyanın her yerinden ulaşabiliyoruz. Verilerimizi profesyonel ve güvenli sunucularda saklamış oluyoruz (tabi ki güçlü ve gizli kişisel şifremizle).

Kamera sistemlerinde durum çok farklı değil. Kamera kayıtlarınızı basit bir kayıt cihazı üzerinde çalışan bir harddiske yapıyorsanız, verileriniz çok da güvende değildir. Harddiskler beklenmeyen bir anda bozulabilir ve büyük olasılıkla içindeki veriler kurtarılamayabilir. Yine evinizdeki yada ofisinizdeki basit network, dışarıdan gelecek saldırılara karşı savunmasızdır.

SMart Bilgi Teknolojileri, bulut kamera sistemleri ve akıllı video analizleri konusunda çalışmalarını Eviocam markası altında sürdürmektedir. Eviocam websitemizde ev, küçük işletme ve büyük işletmelere uygun çözümlerimizi inceleyebilrsiniz.

5 kıtada yedekli ve banka seviyesinde veri güvenliği sunan bulut video sunucularımız kamera kayıtlarınız için en güvenli çözümdür.

İster küçük bir ofis, isterse binlerce şubesi olan büyük bir mağaza zinciri olsun. Size ihtiyaç duyduğunuz esnek ve güvenli kamera sistemi çözümü sunmak isteriz.

Bulut kamera ile istediğiniz lokasyona sadece bir kamera koyup internet bağlantısı sağlamanız yeterli. Kameranız herhangi bir kayıt cihazına ihtiyaç duymadan görüntüleri güvenli bulut sunucularımıza kaydetmeye başlar. Kameranız zarar görse yada çalınsa bile görüntüleri bulutta güvende kalır.

Bu konu ile ilgili çok daha detaylı bilgi, örnek video ve referanslar için eviocam.com adresindeki web sitemizi inceleyebilirsiniz.