Timelapse Video Sistemleri

Timelapse Video Sistemleri

Projenizin arkasındaki mücadeleyi, emeği ve kaliteyi müşterilerinize nasıl gösterebilirsiniz?

Projenizin ilk anından son anına kadar tüm süreci sizin için yüksek çözünürlüklü kameralarla fotoğraflıyoruz. İstediğiniz zaman, istediğiniz cihazdan portalımıza bağlanarak projenizin anlık durumunu ve geçmiş görüntülerini yüksek çözünürlükle inceleyebilirsiniz.

SMart Bilgi Teknolojileri, bu alanda Natilon markası altında faaliyet göstermekte ve Türkiye’deki en büyük projelerde aktif olarak kullanılmaktadır. Türkiye’nin adeta gözbebeği olan firmaların işlerinin tanıtımında Natilon önemli bir rol üstlenmektedir.

Natilon ile istediğiniz zaman, istediğiniz tarih zaman aralığı için time-lapse video oluşturabilirsiniz. Beğendiğiniz fotoğrafları bookmark özelliği ile kaydedebilirsiniz. Projenizin sonunda ise tüm fotoğrafları ve tüm süreci içeren time-lapse filmi size teslim ediyoruz. Baş yapıtınızın serüvenini bir tanıtım filmine dönüştürmek için prodüksiyon hizmetimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu konu ile ilgili çok daha detaylı bilgi, örnek video ve referanslar için natilon.com adresindeki web sitemizi inceleyebilirsiniz.